“The boys are back in town.” Het weekend van 1, 2 en 3 september vindt de zesde editie van de Historische Grand Prix in Zandvoort plaats! Raceliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens dit weekend. De historie gaat ver terug en alle klassiekers zijn te bekijken, tot aan de Grand Prix-winnende Lotus 49 van Jim Clark aan toe, die na 50 jaar weer terugkeert op Circuit Zandvoort.

Spektakel bij Eb & Vloed

Zaterdagavond 2 september vindt vanaf 19:30 uur in het centrum van Zandvoort de parade van historische auto’s plaats en vanaf ons terras heb je een spectaculair uitzicht! Ruim een uur nadat op het circuit de laatste raceklasse is afgevlagd, vertrekt een selectie van deelnemers met hun klassieke raceauto’s naar het centrum van Zandvoort voor de parade. Een traditie die je niet wil missen!

De route komt precies langs restaurant Eb & Vloed. Tijdens deze avond serveren wij ook een speciaal ‘Historisch Grand Prix menu’, qua smaak en beleving geheel passende bij het evenement. Kom jij ook genieten en proeven?

Wat hebben wij verder nog op de planning staan?

Onze comedyavonden! In plaats van de eerste zondag van de maand, wordt het nu de tweede zondag van de maand. Save the date en noteer alvast de volgende datums:

  • 8 oktober 2017
  • 12 november 2017
  • 10 december 2017
  • 14 januari 2018
  • 11 februari 2018

Historisch Grand Prix menu

Wil je zeker zijn van een tafeltje op 2 september? Reserveer dan nu alvast een plekje, om een teleurstelling te voorkomen.