Wij hebben weer een aantal leuke dingen voor jullie op de planning staan! Hieronder een overzicht van onze evenement de komende maanden:

Zaterdag 20 mei
Max Verstappen weekend! Max Verstappen is op dit moment de Formule 1 sensatie en tijdens dit weekend keert hij terug naar de bakermat van de Nederlandse autosport: Circuit Park Zandvoort. Wij vieren dit met hem mee!

Tijdens dit weekend is op het Badhuisplein het Summerfestival: vanaf 20.00 uur geniet je hier van een hapje, een drankje en heerlijke muziek verzorgd door Fijne Deuntjes, Vinzzent en Dave Roelvink. Het festival duur tot 23.30.

Vanaf het terras van Eb & Vloed heb je een prachtig uitzicht en wij verzorgen de pre-party! DJ Erik Faase draait vanaf 17.00 op ons terras en de entree is gratis. Kom gezellig langs en laat je verwennen!

Maandag 22 mei
Onze nieuwe menukaart gaat in! Nieuwsgierig? Kom de seizoensgerechten zelf proeven!

Zondag 2 juli
Wij vieren samen met het Amsterdam Beach Hotel ons vierjarig jubileum! Meer informatie volgt, maar wij kunnen jullie al wel vast vertellen dat wij deze dag muzikaal aankleden met de Zwazi Soel Soep band! Save the date en vier het feest met ons mee!

Comedy
De comedyavonden zijn een groot succes en wij zetten ze ook dit jaar weer voort. In plaats van de eerste zondag van de maand, wordt het nu de tweede zondag van de maand. Noteer alvast de volgende datums:

  • 8 oktober 2017
  • 12 november 2017
  • 10 december 2017
  • 14 januari 2018
  • 11 februari 2018

Zondag 26 november
Afgelopen 20 april was Eb & Vloed de host van de voorronde Nederlands kampioenschap poker. Dit evenement komt in de winter weer terug en inschrijvingen volgen tegen die tijd via de website van MEC Pokerevents. Deze keer speelt men in teamverband, dus verzamel vast je team!

En verder
Na het grote succes van twee jaar geleden wordt ook dit jaar weer een Albatros avond georganiseerd. De exacte datum is nog onbekend, maar hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor al het laatste nieuws.