Het najaar staat weer voor de deur en daarmee ook een heleboel leuke evenementen! We zetten er vast een aantal op een rij:

Zondag 29 oktober
Wij hebben feest met de band VanKessel live en DJ Marco de Boer. Iedereen is vanaf 16.00 van harte welkom en de entree is gratis!

Een liefhebber van sushi? Sky staat midden in ons restaurant en maakt de lekkerste verse sushi voor je klaar!

Hou onze website en facebook in de gaten voor meer informatie.

VanKessel kijkt uit naar optreden bij Eb & Vloed

“Precies 1 jaar geleden bestonden we tien jaar en dat hebben we goed gevierd! Nu is het de beurt aan Eb & Vloed om ons in de watten te laten leggen. Waar we waarde aan hechten, is een fijne sfeer en dat is in ‘t verleden bij Gastvrouwe Suzanne Jansen zeer goed gelukt.

We hebben in de tussentijd wel in Zandvoort gespeeld, maar dat was altijd met het oog op een gebeurtenis zoals Nieuwjaarsdag of Hots Knots. Nu spelen we weer voor de mensen die speciaal voor ons komen en dat is altijd bijzonder!

Akoestisch is speciaal en intiem. We brengen onze muziek op deze manier wat rustiger, maar na de tweede set gaat het dak er weer af en toveren we onze elektrische gitaren uit de doos.”

Dat belooft een super muzikale avond te worden! VanKessel bestaat uit: de Zandvoorters Paul Heemskerk op drum, Patrick van Kessel op zang, de knappe en onnavolgbare Rafael Fernandez op bas, de geweldige Paul Geelen op piano en de virtuoos Ebe de Jong op gitaar.

Maandag 30 oktober
Een nieuw seizoen, een nieuwe kaart! Daarom hebben wij speciaal voor jou met de heerlijkste seizoensproducten een nieuwe menukaart gemaakt. Kom langs en proef de winter, bij ons is het altijd warm en gezellig. Mis je toch de zomer? Dan kun je gewoon aan tafel BBQ-en met onze speciale Cobb BBQ. Eind oktober gaat onze nieuwe menukaart in.

Zondag 12 november
Culinair rondje dorp, meer informatie volgt snel.

Zondag 26 november
Afgelopen 20 april was Eb & Vloed de host van de voorronde Nederlands kampioenschap poker. Dit evenement komt in de winter weer terug en inschrijvingen volgen tegen die tijd via de website van MEC Pokerevents. Deze keer speelt men in teamverband, dus verzamel vast je team!

COMEDY – Zandvoort lacht

De comedyavonden zijn een groot succes en wij zetten ze ook dit jaar weer voort. In plaats van de eerste zondag van de maand, wordt het nu de tweede zondag van de maand. Noteer alvast de volgende datums:

  • 8 oktober 2017
  • 19 november 2017
  • 10 december 2017
  • 14 januari 2018
  • 11 februari 2018