Donderdag 20 april is een spannende avond. Dan worden de voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap Poker voor amateurs gehouden. Een evenement speciaal voor de recreatieve pokerspeler die mee wil doen aan een laagdrempelig, maar professioneel georganiseerd evenement. De voorrondes vinden verspreid door heel het land plaats, waarvan één van de voorrondes bij ons in het restaurant wordt gehouden. Iedereen mag meedoen en iedereen is welkom!

Facebook-timeline-open-nederlands-kampioenschap-poker

Open Nederlands Kampioenschap Poker
Het Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONK Poker) is het grootste pokertoernooi in Nederland voor de amateur pokeraar. Dit evenement loopt van januari tot en met juli 2017. Binh-an Nguyen kroonde zich in juli 2016 tot Nederlands Kampioen. Dit jaar is alweer de derde editie, de Big Stack Edition. Alle deelnemers beginnen met maar liefst 15.000 punten als starstack. Benieuwd naar dit evenement? U bent van harte welkom om mee te doen óf om de pokeraars aan te moedigen! De kosten zijn €12,50 per persoon.

Agenda Eb & Vloed Zandvoort
Het duurt nog even, maar 4 juli vieren wij feest! Het Amsterdam Beach Hotel bestaat vier jaar. Hierover vertellen wij u later meer! Alvast een tipje van de sluier? Wij gaan het jubileum 4 juli groots vieren met onder andere live muziek! Nu al zin in een feestje? Ze zon begint steeds vaker te schijnen, het terras staat voor u klaar, kom bij ons genieten. Wij hebben een heerlijk menu voor u samengesteld of ga zelf aan de slag met een BBQ aan eigen tafel. Het is heerlijk toeven in Zandvoort!

Trek in een lekker hapje eten of aangeklede borrel? Bekijk onze menukaart. Wil u meer weten over het evenement of een tafel reserveren? Neem dan contact met ons op.